schoorsteenveger Breda
Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef
schoorsteenveger rotterdam
Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef
schoorsteenveger Utrecht
Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef

Geen dak te hoog, geen schoorsteen te diep

Inspectie schoorsteen

Wij, Peter en Matthijs zijn de drijvende kracht achter Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond uit Rotterdam. Zoveel mogelijk huizen en bedrijfspanden van een schone schoorsteenkanaal voorzien, dat is waar we voor staan. Hoe hoog of diep we ook moeten gaan.

Aan het werk voor een gezonde en veilige omgeving

Een goede luchtafvoer en regelmatig onderhoud van warmtebronnen en ventilatiesystemen is de kern van een gezonde en veilige woon- en werkomgeving.

Heeft u een gashaard, open haard, houtkachel of allesbrander?

Dan voeren we graag de inspectie en het onderhoud uit. Ook ventilatiekanalen nemen we onderhanden.

Schoorsteen vegen - Veilig

Veilig te werk

Veiligheid staat bij Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond voorop. We verzekeren u niet alleen dat we uw huis veilig maken, maar ook dat we ons werk veilig uitvoeren. Zo werken wij uitsluitend met goed materiaal en controleren we onze spullen regelmatig. Daarnaast zullen onze schoorsteenvegers nooit alleen opereren; er gaat altijd een collega mee op pad.

Schoorsteenveger Utrecht - Professioneel

Professioneel

De schoorsteenvegers van Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond zijn allemaal ASPB-gecertificeerd. De ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond) is een landelijke organisatie van de schoorsteenvegersbranche.

Schoorsteenveger Breda - 4 decennia

4 decennia ervaring

Ons schoorsteenvegersbedrijf heeft bijna 40 jaar ervaring in het schoonmaken van schoorstenen in Rotterdam en omgeving. Grote kans dat wanneer u in uw buurt een schoorsteen ziet, deze is schoongemaakt door Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond.