Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef

Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef

Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef

Schoorsteenvegersbedrijf
Rijnmond doorstaat
elke vuurproef

Onze gezel schoorsteenvegers uit Vlaardingen laten u nooit stikken

Het is belangrijk om uw schoorsteen met regelmaat te onderhouden. Hiermee voorkomt u gevaarlijke situaties. Opgehoopt roet kan namelijk vlam vatten wat schoorsteenbrand  veroorzaakt. Als het rookkanaal te heet wordt kan er een scheur en lek ontstaan waardoor de rookgassen en vlammen uitbreiden in uw woning of bedrijfspand. Zorg er daarom voor dat uw schoorsteenkanalen schoon en niet verstopt zijn. Regelmatig schoorsteenonderhoud en goede inspectie zijn dus belangrijk. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur kunnen wij een hardnekkige creosoot laag uit het rookkanaal verwijderen. Door deze veegmethode wordt de kans op schoorsteenbrand nagenoeg nihil. Het maakt niet uit hoeveel bochten er in uw schoorsteen zitten of hoe smal/breed de diameter van uw kanaal is. Wij kunnen elk kanaal vegen.

Een schone schoorsteen is van belang

Een open haard is een grote sfeermaker in huis. Om optimaal van uw open haard te genieten moet uw schoorsteen wel schoon zijn. Een verstopte of vieze schoorsteen is namelijk gevaarlijk: schoorsteenbrand en lichamelijke klachten liggen op de loer. Gelukkig veegt Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond uit Vlaardingen uw schoorsteen helemaal schoon en voorziet deze van het nodige onderhoud. Zo kunt u opgelucht adem blijven halen.

Met ons onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken naar uw schoorsteen. Wij nemen u het onderhoud en de inspectie volledig uit handen. 

Neem contact op: bel 010 - 484 63 32

Email kan ook info@berg-rijnmond.nl of kijk op de website

Schoorsteenvegersbedrijf Rotterdam

 

Mechanisch ventilatiesysteem reinigen

Huizen worden steeds beter geïsoleerd. Een goed werkend ventilatiesysteem is daarom heel belangrijk. Het zorgt voor de toevoer van verse - en afvoer van vochtige lucht. Na verloop van tijd nestelen stof, vet en vuil zich in de ventilatiekanalen. Voor een betere luchtkwaliteit én langere levensduur van uw mechanisch ventilatiesysteem is het erg belangrijk om regelmatig uw ventilatiesysteem te laten reinigen en onderhouden. Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond doet dit graag voor u.

46 jaar ervaring in schoorsteenvegen

Schoorsteenvegersbedrijf Rijnmond is aangesloten bij de ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond) en heeft 46 jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden en inspecteren van alle soorten schoorsteenkanalen en mechanische ventilatiesystemen. Onze gecertificeerde schoorsteenvegers zijn ook zeer ervaren in het zorgvuldig reinigen van:

  • Open haarden
  • Allesbranders
  • Houtkachels
  • Ventilatiekanalen

Onze werkzaamheden voeren we uit binnen de regio Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, en Zuid-Holland. Wij doen dit voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

Heeft u een vraag over uw warmtebron of ventilatiesysteem? Neem contact op en maak direct een afspraak met een van onze schoorsteenvegers. Zie voor meer informatie: www.berg-rijnmond.nl.

Afspraak maken

Wij zijn niet aansprakelijk voor:
Roetschade door achterstallig onderhoud en foutieve aansluitingen van kachels en haarden.
Breken en scheuren van het hitteschild en de platen van openhaarden, allesbranders, houtkachels enzovoort daar deze door de hitte
die vrijkomt tijdens het stoken poreus en broos kunnen worden.

Schade aan mechanische ventilatiesystemen en motoren door achterstallig onderhoud, slijtage en foutieve montage.

Schade aan binnenvoeringen van oude/nieuwe kanalen welke niet conform de regels en voorwaarden van de fabrikant geïnstalleerd  zijn door een erkende installateur.

Schade aan kanalen/binnenvoeringen die zwak geworden zijn door ouderdom en/of slijtage door gebruik.

Schade aan kanalen door slijtage en slecht onderhoud